Dobrogea 360

0 %

OF OUR GOAL

1

DONATIONS

0%

Haideți să scoatem Dobrogea din anonimat și să o facem cunoscută tuturor!

Participă ca voluntar sau cu o donație

Suntem convinși că ți-ai dorit la un moment dat să existe un loc în care să găsești comprimate cât mai multe informații despre Dobrogea. Despre obiectivele turistice, despre istorie, despre oameni și comunități, despre obiceiurile și tradițiile zonei, despre geografie, relief, floră, faună. Și să fie bine structurat, să poți pleca într-o excursie cunoscând toate informațiile.

Ce ne propunem?
Un proiect de anvergură pe care l-am numit ”Dobrogea 360”.
Realizarea unei monografii cât mai cuprinzătoare a Dobrogei, antrenând în acest demers specialiștii locului (istorici, muzeografi, biologi, geografi, artiști, oameni obișnuiți) pentru a scrie pe larg povestea Dobrogei. Un inventar care va presupune timp de cercertare, resurse, organizare și coordonare metodice. Un catalog cât se poate de amplu, la zi, așa cum nu are în prezent Dobrogea, care va exista și în varianta digitală.

Cum poți contribui?
Dacă îți place Dobrogea și vrei să ne ajuți să pregătim și să tipărim o astfel de lucrare, poți dona pentru acest proiect în secțiunea dedicată. De asemenea, dacă ne poți ajuta cu informații care să îmbogățească lucrarea, te rugăm să ne lași un mesaj la secțiunea ”Contact”.

Te vom ține la curent cu etapele realizării proiectului, pe site și pe Facebook.

CAUSE DONORS

Lucian
50 LEI

DONATE NOW

1

Insert your amount

2

You are donating as guest or LOGIN

NOTE : YOUR DONATION WILL BE APPROVED BY THE ADMINISTRATOR ONCE THE TRANSFER WILL BE COMPLETED
NOTE : WAIT THE AUTOMATIC RETURN TO THE SITE TO COMPLETE THE TRANSACTION