Toți Oamenii Cetății

CATEGORY

Istorie

BUDGET

25,000 lei

DETAILS

CUSTOMER

Patrimoniu Dobrogea

LOCATION

Dobrogea

START DATA

august 2021

DURATION

anual, pe perioada verii

Vrei să vezi cetățile Dobrogei în toată mândrețea lor? Scoate-le chiar tu la iveală! Îți place să îi sapi pe alții? Sapă-i pe cei de acum 2000 de ani. 😉 Nu glumim deloc, e o provocare pe care o lansăm celor ce vor să redevină oamenii cetăților. Te-ai gândit cum e să participi la o săpătură arheologică? Să vezi live cum ies la lumină, după secole, obiecte, ziduri, povești?

Ei bine, acum ai ocazia să experimentezi pe viu sentimentul de a fi în mijlocul lucrurilor. Și tu, și gașca de prieteni.

Ce ne propunem?
Să realizăm un proiect frumos de voluntariat pentru a grăbi săpăturile arheologice din Dobrogea. Sunt numeroase șantiere care sunt deschise, istoria e pretutindeni dar are nevoie de oameni pentru a fi spusă. Vrem să venim în sprijinul arheologilor, să le oferim resurse umane și materiale pentru a le ușura munca.

Cum poți contribui?
Simplu. Donezi sau te înscrii voluntar dacă te simți om al cetății. Ne contactezi și noi îți spunem ce șantiere au nevoie de tine și de prietenii tăi. Îmbinați utilul cu plăcutul iar la sfârșitul zilei, la un foc de tabără, vei simți că fiecare clipă a contat. Dacă ai alte planuri, poți să donezi în secțiunea dedicată. Iar datorită donației tale, vei vedea mai mult din cetățile dobrogene la următoarea vizită.

Punem patrimoniul pe hartă

PREV

Dobrogea 360

NEXT