Termeni şi condiţii

Detalii generale

Prezentul acord stabilește termenii legali și condițiile de utilizare a site-ului www.dobrogeadepatrimoniu.ro, a plasării unei donații și a colaborării dintre asociație și beneficiari sau sponsori.

Site-ul www.dobrogeadepatrimoniu.ro este administrat de Asociația Dobrogea de Patrimoniu, cu sediul în Constanța, str. Eliberării nr.24, înregistrată la Judecătoria Constanța sub nr 12886/212/2021, cod fiscal ANAF nr 44409830, e-mail office@dobrogeadepatrimoniu.ro, telefon: 0722481520.

www.dobrogeadepatrimoniu.ro este atât o platformă de donații utilizată de Asociația Dobrogea de Patrimoniu pentru realizarea proiectelor propuse, cât și de informare a celor interesați cu privire la stadiul proiectelor derulate.

Acceptarea termenilor

Serviciul este oferit sub rezerva acceptării tuturor termenilor și condițiilor prevăzute în acest Acord. În situația în care NU sunteți de accord cu termenii prezentați, vă rugăm să nu faceți o donație.

Donatorul este orice persoană care a făcut o donație online, cu cardul sau prin transfer bancar, pe această platformă.

Orice probleme legate de donații, transparență, probleme tehnice legate de modalitățile de donație, întrebări, nemulțumiri sau sugestii vă rugăm să le transmiteți în cel mai scurt timp pe e-mail: office@dobrogeadepatrimoniu.ro sau telefonic la 0722..481520. Veți primi răspuns și clarificări în cel mai scurt timp.

Modalități de donație

Dacă doriți să susțineți proiectele Asociației Dobrogea de Patrimoniu puteți dona online, cu cardul, direct pe site-ul nostru.

Pentru donațiile sau plățile pe care le faceți pe site-ul Dobrogea de Patrimoniu sunt acceptate cardurile Visa și Mastercard. Alegeți modalitatea de donație prin card și veți fi redirecționat către o pagină securizată. Donația cu cardul este facilitate și securizată de Banca Transilvania și o puteți face atât pe calculator, cât și pe telefon cu conexiune la internet și cardul personal.

Puteți face donații pentru un anumit proiect prezentat pe pagina asociației direct din proiectul respectiv sau o donație generală, urmând să direcționăm fondurile către proiectele care au nevoie urgentă de finanțare pentru a le putea finaliza.

După ce faceți donația veți primi un e-mail de confirmare pentru plata făcută, iar dacă nu doriți să rămâneți anonimi, numele, suma și data donației vor fi afișate pe lista donatorilor.

Donațiile se efectuează în lei, pe platforma www.dobrogeadepatrimoniu.ro

Politica de anulare a unei donații sau a unei plăți

În cazul în care posesorul cardului bancar dorește să renunțe total sau parțial la donație sau la bunurile cumpărate, el trebuie să anunțe Asociația în termen de 5 zile lucrătoare, printr-un email trimis pe adresa office@dobrogeadepatrimoniu.ro sau la nr. de telefon 0722481520. Suma va fi restituită în câteva zile, după ce Asociația va anunța în prealabil Banca Transilvania, prin care se efectuează anularea tranzacției.

Direcționează 3,5% din impozitul pe venit

Dacă ești salariat ai posibilitatea să redirecționezi 3,5% din impozitul tău pe venit pentru susținerea proiectelor culturale ale Asociației Dobrogea de Patrimoniu. Această direcționare a 3,5% din impozitul tău pe venit nu te costă nimic, pentru că oricum acești bani îi dai la stat.

Toate fondurile primite prin direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit se vor direcționa către proiectele derulate de Asociația Dobrogea de Patrimoniu.

Direcționează 20% din impozitul pe profit al firmei tale

Poți dona pentru proiectele culturale derulate sau propuse de Asociația Dobrogea de Patrimoniu, prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit al firmei tale. NU te costă nimic, acești bani îi dai la bugetul de stat, deoarece este impozitul pe care firma ta îl datorează statului. Donația se va face pe baza unui contract de sponsorizare între asociația noastră și firma ta.

Apartenența Asociației

Asociația Dobrogea de Patrimoniu:

  • nu este afiliată vreunui partid politic;

  • nu este afiliată și nu aparține niciunui cult religios;

  • nu face discriminări de rasă, etnie, naționalitate, religie, orientare sexuală etc.

Regulament GDPR

În conformitate cu cerințele Legii nr. 677/2001, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, al Legii nr. 190/2018 și a GDPR (Regulamentul UE 2016/679 de protecție a datelor cu caracter personal:

Datele cu caracter personal ale beneficiarilor sunt făcute publice pe site, doar cu acordul acestora. Datele oferite despre fiecare beneficiar în parte sunt necesare în vederea asigurării transparenței privind sumele primite.

Conform reglementărilor legale în vigoare, asociația păstrează datele cu caracter personal ale donatorilor timp de 3 ani. În tot acest timp, donatorii își pot exercita drepturile în conformitate cu reglementările legale în vigoare.